På gång

Här hittas information om vad som händer och är på gång i föreningen. Styrelsen och föreningens olika grupper rapporterar om vad de ägnar sig åt.

Styrelsen gavel

Fr.o.m. december 2019 har huset kollektiv anslutning till Telia med TV, bredband och telefoni. Avgiften för detta kommer på din hyresavi.

Trädgårdsgruppen local_florist

Trädgårdsgruppen driver arbetet med vår utemiljö. Gymmet som fanns från början är nu borta och istället står en fin Pergola med grillplats och sittmöbler. Ett nytt, stabilt cykelförråd är byggt och det har skapat ordning och reda bland cyklarna. Under den mörka perioden på året har gruppen dekorerat huset med mycket belysning. Under den ljusa delen av året smyckas rabatter och krukor av vackra blommor.

Gästlägenhetsgruppen local_hotel

I huset finns en gästlägenhet för uthyrning, se egen flik. Gästlägenheten kan hyras av medlemmar i huset, samt medlemmar i vårt grannhus, Kornettvägen 26. Gästlägenhetsgruppen hanterar uthyrningen. I lägenhetspärmen finns ordningsregler och information om gästlägenheten. Kontakt: gastlagenhet.troingeparkc@gmail.com

Trivselgruppen people

Tyvärr har vi för tillfället ingen som är engagerad i trivselgruppen. Hör av er till styrelsen om ni är intresserade av att ordna trevligheter för oss i huset.

©Brf. Tröinge Park C

Senast uppdaterad 2020-11-03