På gång

Här hittas information om vad som händer och är på gång i föreningen. Styrelsen och föreningens olika grupper rapporterar om vad de ägnar sig åt.

Trädgårdsgruppen local_florist

Här hittar ni information från Trädgårdsgruppen.

Gästlägenhetsgruppen local_hotel

  • Bokningssystemet för gästlägenheten är nu igång och hemsidan har har fått en ny flik, Gästlägenhet, där ni hittar all information som rör den. Det är även där ni hittar länken till sidan där ni bokar gästrum eller bastu. Jenny har skickat ut en förfrågan om era mejladresser. Dessa behövs läggas in i systemet för att ge er tillgång till bokningssystemet.

    Har ni inte redan gjort detta så skicka ett mejl till föreningens mejl troingeparkc@gmail.com med namn och lägenhetsnummer så får ni inloggningsuppgifter. Är det några problem med att få det att fungera, kontakta Jenny i styrelsen.

    Ett brev kommer gå ut till er alla med information om gästlägenheten. Detta häfte ska sparas i den lägenhetspärm som följer med varje lägenhet. På så vis säkerställs att även nya medlemmar får information om vad som gäller.

  • Inför uthyrning 2018-10-27

Trivselgruppen people

Tyvärr har vi för tillfället ingen som är engagerad i trivselgruppen. Hör av er till styrelsen om ni är intresserade av att ordna trevligheter för oss i huset.

©Brf. Tröinge Park C

Senast uppdaterad 2018-11-04